Studiestart - vinteroptag

Studiestart vinter 2021

Velkommen på din nye uddannelse på BTECH

Covid-19-situationen

Den aktuelle udvikling i COVID-19-situationen har fået regeringen til at forlænge de skærpede restriktioner for hele landet frem til og med den 7. februar 2021. Det betyder at AU er fysisk lukket til og med denne dato.

Hold dig løbende opdateret på de gældende coronarelaterede retningslinjer og forholdsregler på Aarhus BSS på FAQ’en for Aarhus BSS-studerende!

Aarhus BSS, Aarhus Universitet byder velkommen til nye studerende

For at det skal være nemt for dig at starte på BTECH, har vi her på studiestartssiderne samlet en del af de mange praktiske informationer, du har brug for. Klik dig omkring i venstre- og højremenuerne og find information om studiekort, selvbetjeningen, kontaktinformationer og andre nyttige ting. Nedenfor kan du se, hvornår der er start på din kandidatretning, og du kan finde bogliste, evt. introprogram med mere.

Studiestart

MSc Technology Based Business Studerende har studiestart d. 1. februar, kl. 9.15, på BTECH, Birk Centerpark 15, 7400 Herning. Såfremt fysisk fremmøde er muligt, skal I være i lokale 3107.

På AU's informationssider omkring COVID-19 situationen kan du orientere dig om den nuværende situation og retningslinjer for AU-studerende. Vi vil anbefale at du tjekker jævnligt for ændringer.

Hold dig orienteret

Studiportalen for BTECH er din indgang til information om blandt andet studieliv, studievejledning, studieordninger m.m. Vi anbefaler, at du tjekker siden med jævne mellemrum. Det er dit eget ansvar at være opdateret omkring regler mv. på din uddannelse, så husk at tjekke studieportal, Blackboard samt din studiemail.

mitstudie.au.dk har vi samlet et overblik over de forskellige systemer til dig.

Find vej første dag

Du finder Aarhus Universitet, Institut for Forretningsudvikling og Teknologi her:
Birk Centerpark 15, 7400 Herning.

Både tog og busser stopper ved Birk Centerpark. Hvis du kommer i bil og skal parkere på campus, kan du med fordel læse information omkring parkering på Aarhus Universitet Campus Herning.

Er du erhvervskandidatstuderende?

Som erhvervskandidatstuderende er der nogle særlige ting, du bør være opmærksom på. 

Du kan læse om dem her.