Studiestart - vinteroptag

Introduction days Winter 2019

Welcome to your new degree programme at BTECH.

Aarhus BSS, Aarhus Universitet byder velkommen til nye studerende

For at det skal være nemt for dig at starte på BTECH, har vi her på studiestartssiderne samlet en del af de mange praktiske informationer, du har brug for. Klik dig omkring i venstre- og højremenuerne og find information om studiekort, selvbetjeningen, kontaktinformationer og andre nyttige ting. Nedenfor kan du se, hvornår der er start på din kandidatretning, og du kan finde bogliste, evt. introprogram med mere.

Studiestart

MSc Technology Based Business Studerende har studiestart d. 4. februar, kl. 9.15, på BTECH, Birk Centerpark 15, 7400 Herning.

Som ingeniørstuderende kan du blive medlem af IDA og opnå gode tilbud og fordele. Læs IDAs velkomstbrev her.

Hold dig orienteret

Studiportalen for BTECH er din indgang til information om blandt andet studieliv, studievejledning, studieordninger m.m. Vi anbefaler, at du tjekker siden med jævne mellemrum. Det er dit eget ansvar at være opdateret omkring regler mv. på din uddannelse, så husk at tjekke studieportal, Blackboard samt din studiemail.

Find vej første dag

Du finder Aarhus Universitet, Institut for Forretningsudvikling og Teknologi her:
Birk Centerpark 15, 7400 Herning.

Både tog og busser stopper ved Birk Centerpark. Hvis du kommer i bil og skal parkere på campus, kan du med fordel læse information omkring parkering på Aarhus Universitet Campus Herning.

Kontakt

Har du spørgsmål om rusugen eller din opstart som studerende på BTECH, så skriv til os.

Du kan kontakte studievejledningen på BTECH eller ASK Aarhus BSS, Herning.

Sociale medier

1412716 / i40