Studiestart - bachelor

Studiestart bachelor 2020

Velkommen til din nye uddannelse på Aarhus BSS Campus Herning

Aarhus BSS, Campus Herning byder velkommen til alle nye studerende.

For at det skal være nemt for dig at starte på Aarhus Universitet i Herning, har vi her samlet en del af de mange praktiske informationer, du har brug for. Du skal først og fremmest huske at bekræfte din studieplads - naturligvis først efter du har modtaget dit optagelsesbrev (kun for bachelorstuderende). Derudover finder du information om studiekort, selvbetjeningen, kontaktinformationer og andre nyttige ting.

Din studiestart begynder i introduktionsugen, som for de fleste starter i uge 35. Din introduktionsuge vil bestå af en blanding af sociale og faglige arrangementer. Orienter dig under din specifikke uddannelse om, hvornår du skal møde op på campus Herning til introduktion.

Undervisningsstart er i uge 36.

Mere information om lige præcis din studiestart kommer snart.

Find vej den første dag

Du skal møde op på Aarhus Universitet, Campus Herning, Birk Centerpark 15, 7400 Herning.

Busser og tog går lige til døren i Birk.

Hold dig orienteret

BTECH's studieportal er din indgang til information om blandt andet studieliv, studievejledning, studieordninger m.m. Vi anbefaler, at du tjekker siden med jævne mellemrum.

Når du starter på Aarhus Universitet kan du hjælpe dig selv godt i gang ved at gennemgå listen af  "need-to-do" og "need-to-know," som du finder her: Tjekliste til nye studerende. Her kan du bl.a. finde information om boglister, timeplaner, it og meget andet.