Dimission for cand.oecon og cand.soc

Lørdag den 19. september fejrer Institut for Økonomi traditionen tro årets dimittender med manér.

01.07.2020 | AU Admins Template

Dato lør 19 sep
Tid 13:30 17:30
Sted S-bygningen (2610), Aarhus BSS, Fuglesangs Allé 4, 8210 Aarhus V

Arrangementet starter kl. 13.30 og forventes at vare til kl 17.30. Vi starter med det formelle, i form af nogle taler fra bl.a. Oeconforeningen og instituttet, samt overrækkelse af diplomer og kandidatnåle. Derefter fortsætter eftermiddagen med en let anretning. Hele arrangementet kommer til at foregå i S-bygningen (2610).

Alle dimittender, der har afleveret speciale inden d. 1. september 2020 og ikke mangler fag, er inviteret sammen med deres nærmeste.
Man kan medbringe maksimalt 4 gæster udover sig selv. Uanset om du ønsker at deltage eller ej, udfyld da venligst formularen på følgende link: https://forms.gle/18CaSuWZLV8VDf6PA
Er du forhindret i at deltage, kan vi dermed stadig eftersende diplom, nål og dimittendbillede til dig (såfremt du udfylder ovenstående formular). Tilmeldingsfristen er lørdag den 5. september. 2020.

Hvis du har nogle spørgsmål, eller ændringer til din tilmelding, skriv da en mail til oeconrådet@oeconraadet.dk snarest muligt.

Vi glæder os til at se dig til en festlig dag!

Studerende