02.12.2019 | Studerende

Dispensation i forbindelse med eksamen

Har du brug for en dispensation I forbindelse med eksamen ? Husk at søge om dispensation så hurtigt som muligt !

29.11.2019 | Studerende

Karriere med særlige udfordringer

Er du studerende og lever med en psykisk sårbarhed, neurologisk lidelse eller et fysisk handicap? Tænker du på hvordan tiden efter universitetslivet mon kan og vil forme sig for dig? Er du nysgerrig på vejen ud på arbejdsmarkedet og vil du gerne høre om generelle muligheder for dig, så deltag i dette arrangement.

20.11.2019 | Studerende

Modifikation af kandidatlinjen i Logistics and Supply Chain Management

Med start i efteråret 2020 vil kandidatlinjen i Logistics and Supply Chain Management blive erstattet af den nye kandidatlinje i Operations and Supply Chain Analytics. Den nye kandidatlinje afspejler et øget fokus på brugen af Analytics inden for Operations and Supply Chain Management.

11.11.2019 | Studerende

Stem til universitetsvalget i dag

Brug din stemmeret og få indflydelse på hvilke kandidater, der skal sidde i dit lokale studienævn, akademiske råd, ph.d.-udvalg og i universitetets bestyrelse. Du kan stemme nu og frem til torsdag den 14. november kl. 16.00.

04.11.2019 | Studerende

Online printservice på AU Library lukker i 4 dage

MyPrint lukker fra den 8/11 til den 12/11. Se her, hvad det betyder for dig.

29.10.2019 | Studerende

Søg specialelæseplads til forårssemesteret 2020

Ansøgningsfrist: 15. november

15.10.2019 | Studerende

Kursuskataloget for foråret 2020 er nu tilgængeligt

Fra d. 15. oktober kan du se fagudbuddet for foråret 2020 i kursuskataloget. Kursuskataloget fungerer som et opslagsværk, hvori du kan danne dig et overblik over og læse mere om de forskellige fag, der udbydes på AU.

11.10.2019 | Studerende

Få indflydelse på dit studieliv – stil op som kandidat til universitetsvalget

Til november er der valg på AU. Du skal vælge dine repræsentanter eller selv stille op til AU’s bestyrelse, akademiske råd, studienævn og Ph.d.-udvalg. Har du har lyst til at stille op som kandidat, kan du gøre det fra den 17. til den 25. oktober.

10.10.2019 | Studerende

Aarhus BSS laver ny kandidatuddannelse i detail- og mærkevarehandel

Sammen med en række fremtrædende aktører i den danske detail- og mærkevaresektor introducerer Aarhus BSS nu en helt ny cand.merc. i Commercial and Retail Management. Uddannelsen, som er den første af sin art i Danmark, skal imødekomme udviklingen inden for sektoren med blandt andet stigende brug af digitalisering og big data, håndtering af flere…

04.10.2019 | Studerende

PHISHINGMAIL I OMLØB: Klik ikke på linket

En række studerende og ansatte modtog onsdag den 2. oktober en phishingmail fra mailadressen AU@gu.se, hvor formålet er at lokke modtageren til at oplyse sit password.

Viser resultater 1 til 10 ud af 815

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Næste