Nyheder

27.03.2015 | Nyt fra ledelsen

Karen Brunsø stopper som institutleder

Prodekan Per Baltzer Overgaard bliver fungerende institutleder indtil der er ansat en ny institutleder i løbet af sommeren. Leder for Institut for Økonomi Allan Würtz stopper også.

24.03.2015 | Studerende

En række IT-systemer er ude af drift den 18. og 19. april

Nu er det igen blevet tid til at gennemføre et servicetjek af flere af AU’s IT-systemer og el-installationer m.v. Det kaldes også et ”servicevindue”, og det næste falder i weekenden den 18. april og 19. april 2015. Det betyder, at en række IT-systemer, som udgangspunkt, vil være ude af drift begge dage.

20.03.2015 | Nyt fra ledelsen

Tyverier på Fuglesangs Allé

Efter et par tilfælde af tyveri og forsøg på tyveri på Fuglesangs Allé opfordres alle studerende til at passe på deres ting. Politiet vil gerne tale med tre studerende, som i mandags var i kontakt med en person, som forsøgte at stjæle en PC i S-bygningen

18.03.2015 | Studerende

Husk at søge om optagelse på kandidatuddannelsen

Vigtig information til alle bachelorstuderende der efter sommer skal videre på en kandidatuddannelse.

12.03.2015 | Aarhus BSS

Nye borde og stole i S-bygningen fredag

Flere studerende har bemærket, at mange studiepladser i S-bygningens nedre multirum har været væk den forløbne uge. Borde og stole er fanget i en defekt hæve-sænke-scene og kan derfor ikke opstilles. Nye borde og stole vil blive sat op, så der fredag kommer flere studiepladser.

12.03.2015 | Aarhus BSS

Prodekan: S-bygningen skal altovervejende bruges til studierne

Prodekan Peder Østergaard understreger, at hensynet til studerende altid vejer tungere end hensynet til faglige arrangementer, og at man i BSS-ledelsen og den tekniske forvaltning giver retningslinjerne herfor et eftersyn.

10.03.2015 | Studerende

Tragisk dødsulykke i Universitetsparken

En trafikulykke i Universitetsparken torsdag den 5. marts fik dødelig udgang for en 20-årig kvindelig cyklist.