680 dimittender inviteret til fællesdimission på Aarhus Universitet

Traditionen tro blev dimittender fra Erhvervsøkonomi og Sprog og Kommunikation fejret ved et stort fællesarrangementet, hvor også årgangens bedste afhandlinger blev præmieret med Eksportforeningens pris.

11.10.2012 | Didde Trolle Pedersen

Fredag den 5. oktober dannede den prisbelønnede S-bygning på Campus Fuglesangs Allé rammen om den årlige fællesdimission for kandidater på uddannelserne Erhvervsøkonomi samt Sprog og Kommunikation ved Aarhus Universitet, Business and Social Sciences.

Til arrangementet var de ca. 680 studerende, der er dimitteret i løbet af det seneste år, inviteret til en eftermiddag, der skulle markere afslutningen på deres uddannelse.

Ved arrangementet talte bl.a. prodekan Peder Østergaard og kommunikationsdirektør i Danish Crown Anne Villemoes. Sidstnævnte indprentede dimittenderne, at det er nødvendigt at kunne forestille sig drømmejobbet, før man kan søge det.

Endelig udpegede Eksportforeningens årets bedste bachelor- og kandidatafhandling. Læs mere om prisoverrækkelsen her.

Omtrent 250 deltog i arrangementet, heraf var 80 dimittender, som også fik overrakt deres alumnenål.

Kommunikationsdirektør i Danish Crown, Anne Willemoes, fortalte dimittenderne, at hun som barn drømte om at blive klovn, og at hun ikke havde fantasi til at forestille sig det, hun i dag betegner som sit drømmejob.

Mellem talerne underholdt Ronnie Flyvbjerg Olesen og Anne Hjort med musik af bl.a. John Lennon.

Direktør for Eksportforeningen, Ulrik Dahl, overrækker Eksportforeningens pris for årets bachelorprojekt til Morten Schou Jakobsen og Mads Nedergaard for deres Bachelorprojekt ”Kultursammenstød i integrationen af opkøbte virksomheder”

Magnus Skriver og Randi Mortensen modtager Eksportforeningens pris for årets kandidatafhandling for deres kandidatafhandling ”Danish export potential in the N-11 Markets - A dynamic gravity approach"

Studieleder Erik Strøjer Madsen (tv) og Prodekan for uddannelse Peder Østergaard (th) synger "Svantes lykkelige dag" af Benny Andersen.

Tale ved dimittend Oludotun Kay Fashakin, der har afsluettet Master of Arts in Corporate Communication

Afslutning ved studieleder Erik Strøjer Madsen

Studerende