Alle printere på ASB printer pr. 18.02 dobbeltsidet

11.02.2010 | dirm

Har du virkelig behov for altid at printe én side pr. ark?

I tider hvor der er stort fokus på klima og miljø, har ASB valgt også at arbejde mod en mere grøn og miljøvenlig profil.

Dette betyder, at alle printere i computerlokalerne på ASB pr. 18. februar vil blive indstillet til automatisk at printe dobbeltsidet (duplex), når du udskriver et dokument. Ændringen sker, fordi dobbeltsidede udskrifter vil spare ASB for mange tons papir årligt, og dette vil formindske belastningen på miljøet.

Prisen per udskrift vil ikke blive ændret, hvilket betyder, at selvom der printes dobbeltsidet, så vil du stadig betale for hver side i den fil, du vælger at printe. Grunden til, at prisen ikke ændres er, at systemet, der administrerer printere og printkonti, ikke kan skelne imellem, om der printes enkeltsidet eller dobbeltsidet, når du udskriver. Derudover vil dobbeltsidet udskrivning stadig kræver den samme mængde toner, og printeren bruger stadig den samme mængde strøm, hvilket gør at prisen bør være den samme. Du skal dog huske på, at du ved at printe dobbeltsidet sviner mindre og skåner miljøet! – og kan du ofte ikke sagtens nøjes med at printe dobbeltsidet?

Skulle du have behov for at printe et dokument, så der kun udskrives én side på hvert ark, hænger der opslag i alle computerlokalerne, der forklarer, hvordan du laver indstillingerne om, inden du printer dokumentet.

Studerende