Blackboard klar til start

Det nye kursus- og læringssystem Blackboard er klar til brug, og du kan nu se information om dine kurser for det kommende semester.

29.01.2014 | Camilla Ransborg Kirkegaard

Alle HA- og cand.merc.-studerende skal nu også i gang med at bruge Blackboard i stedet for Campusnet, og det er nu muligt at finde dine kurser for forårssemestret 2014 i Blackboard. Med HA og cand.merc.’s overgang til Blackboard er alle studerende ved BSS nu samlet på Blackboard. Det vil være muligt at tilgå Campusnet med henblik på at genfinde materiale fra tidligere kurser.

Login på Blackboard
Du finder Blackboard på blackboard.au.dk, hvor du logger ind med dit WAYF login (det du bl.a. bruger til mit.au.dk). Du kan finde flere oplysninger om, hvordan du logger ind, hvor du finder dine kurser, og hvordan du redigerer dine personlige indstillinger i Blackboard i vejledningerne på din studieportal.

Hvor kan du få hjælp?
BSS Helpdesken står klar til at hjælpe dig, hvis du har problemer med funktionaliteten i Blackboard eller dit log-in. Hvis du derimod mangler et kursus i din kursusoversigt, skyldes det med stor sandsynlighed, at din kursusregistrering hos AU Studier ikke er korrekt. Du skal i den henseende kontakte BSS Studieservice. Du finder kontaktoplysninger til såvel BSS Helpdesken som BSS Studieservice under ” Support”.

Få mere at vide om Blackboard
bss.au.dk/blackboard kan du finde flere oplysninger om Blackboard og implementeringen samt finde vejledninger til brug af systemet. Her kan se en introduktionsvideo til Blackboard: vimeo.com/69874314

Blackboard på mobil eller tablet
Du kan gratis hente en Blackboard app, således du kan tilgå dine kurser mv. fra din mobil eller tablet. Efter installation skal du blot fremsøge Aarhus Universitet og efterfølgende logge ind. Du kan finde vejledningen på din studieportal.

Studerende