Børsens finansforum godt fra start

Børsens finansforum godt fra start

Borsen.dk har lanceret et spændende nyt tiltag for unge interesseret i finans og erhvervsliv - Finansforum. Det er et diskussionsforum for unge, hvor man kan diskutere alt, hvad der har med erhvervslivet at gøre - lige fra finans over aktier, reklamebranchen, ledelse, IT, og karriere.

Noget helt specielt ved det nye forum er de såkaldte "debatstartere". Idéen er, at man har nogle højprofilerede direktører, politikere og andre med en stor indsigt i erhvervssammenhænge, som sparker debatten i gang med nogle spændende indlæg.

Disse indlæg kan handle om alt lige fra iværksætteri til debatstarterens egen studietid. Mange dygtige erhvervsfolk og politikere bidrager til debatten på forummet blandt andet:

Anders Eldrup
Bendt Bendtsen
Stine Bosse
Mogens Lykketoft
Jesper Kunde
Steen Hildebrandt
Jens Moberg

Dette er blot nogle af de mange, der vil skrive på forummet.

Idémanden bag Finansforum, Nicholas Weiling, er en ung mand på 16 år fra Ry. Med en jernvilje og daglig utrættelighed har han støvet den flotte række af prominente debat-startere op.

Selv om Nicholas Weiling har fået teknisk hjælp af Børsen til at sætte forummet op, så bliver han den daglige leder af det.

Børsen påtager sig dog opgaven med at sikre, at debatten i forummet holder sig inden for de rammer, borsen.dk tidligere har udstukket i sin egen debat.

Weiling regner med at det hovedsageligt vil blive dem på de videregående uddannelser, der vil benytte forummet, men alle unge med interesse for erhvervslivet er velkomne.


Besøg det nye diskussionsforum her


Oops, an error occurred! Code: 20230401064808aab5cc69