British Import Unions Studielegater

11.04.2005

Støtte til kandidatstuderendes studieophold i Storbritannien

For det akademiske år 2005/2006 kan der fra British Import Union uddeles et eller flere legater til et videregående erhvervsøkonomisk eller erhvervssproligt studium i Storbritanien på master- eller ph.d.niveau.

British Import Union er en forening, hvis formål er at styrke det dansk-britiske samarbejde, hovedsagelig gennem afholdelse af frokostmøder med prominente talere. British Import Unions medlemmer er især forretningsfolk, embedsmænd, universitetsfolk samt personer fra de liberale erhverv.

Ansøgninger med nærmere oplysninger om det påtænkte studieophold, inklusiv budget, fremsendes til rektor Finn Junge-Jensen, Handelshøjskolen i København, Solbjerg Plads 3, 2000 Frederiksberg, senest den 10. Maj 20005.