Commerciel Awards 2007

22.03.2007

Rød løber, festklædte mennesker, sceneshow og en veloplagt konferencier! Rammerne er sat for årets commerciel Awards, og det kommer ikke til at gå stille for sig!

Morten Resen er mand for at føre os igennem aftenen, med special feature af ingen ringere end Jørgen de Mylius.
Tokio, up-coming band fra Århus, står for festlig underholdning, og break-dance gruppen Ground Elements sørger for lækre moves og halsbrækkende stunts i et imponerende sceneshow

Festen starter allerede kl. 18.00 i Klubben, hvor der er double-up
Efter showet er der afterparty, selvfølgelig på samme adresse, og festen fortsætter helt til klokken 3.

Der er nu sat navn på de nominerede, og du kan stemme på dine favoritter indtil fredag d. 23. marts. Stemmesedler findes på SL's opslagstavler, rundt omkring på skolen, og kan afleveres i de gule bokse ved hovedindgangen, Plug Inn, U1 og M3.

Prisen for alle herlighederne er 75 kroner
Køb din billet på SL kontoret eller i Klubben til og med onsdag d. 28. marts

Husk at alle er velkomne til showet, det er ikke kun for studerende her på ASB. Showet er således en ideel mulighed for at vise skolen fra sin festligste side til venner og bekendte!