ESSAM-sommerskolen i Århus slår alle deltagerrekorder

11.04.2008

110 studerende fra hele verden møder 22. juni op til MBA-sommerskolen, der er arrangeret af Handelshøjskolen, Aarhus Universitet

ESSAM – MBA-sommerskolen, der arrangeres af Handelshøjskolen, Aarhus Universitet – slår i år alle deltagerrekorder. Når sommerskolen åbner 22. juni og kører 14 dage frem, er 110 studerende fra hele verden på plads i konferencecenteret i Skåde Bakker. Det er knap 40 studerende mere end sidste år. Deltagerne kommer så langt væk fra som Australien, USA, Canada, Storbritannien og Europa, mens 20 procent er egne HD- og kandidatstuderende fra Handelshøjskolen.

- Det er det største deltagerantal, vi har haft i mange år, men nu har vi heller ikke plads til flere, oplyser international koordinator Anne Dorte Wieben, Internationalt Kontor på Handelshøjskolen. Årsagen til det flotte resultat skyldes formentlig, at ESSAM-konsortiet har fået nye partnere, der har ydet en stor indsats for at promovere sommerskolen. Samtidig har nuværende partnere ydet en stor rejse- og promoveringsindsats.

Selv om tilmeldingsfristen officielt er udløbet, vil tilmeldinger blive placeret på en venteliste. Så der er stadig en lille chance for at blive optaget på sommerskolen.

Tema: Europa og Advanced Management
Sommerens tema for deltagerne er Europa og Advanced Management, ligesom de også skal være med til at løse en konkret case i samarbejde med en lokal, internationalt orienteret virksomhed. Underviserne er topforskere fra hele verden, og selve undervisningen foregår som et mix af forelæsninger, gruppearbejde, præsentationer, diskussioner og individuel læsning. Bag ESSAM Summer School står et konsortium, der er dannet af otte universiteter i henholdsvis Canada, USA, Australien, Storbritannien og Danmark.

Yderligere oplysninger:
International koordinator Anne Dorte Wieben