Etik og Eksistens på ASB. 3 fyraftensdebatter om aktuel etik for ansatte og studerende.

28.08.2008 | paa

Mød op og præg debatten i U30 fra kl. 17.30 til 19.30 nedenstående datoer. Tilmeld dig til studenterpræsten, (emw@asb.dk), der arrangerer sammen med Karrierecenteret. Arrangementet er gratis.

2. oktober 2008: Ærlighed fylder for lidt i samfundet i dag, mener Morten Albæk, chef i Danske Bank, der har skrevet en bog om ærlighedens nødvendighed, som leder og menneske. Bliv med sikkerhed provokeret af hans udtalelser!

6. november 2008: Hvordan er det med etikken på den globale virksomhed Vestas? Det handler både om etik samfundsmæssigt, miljømæssigt og på det menneskelige plan. Debattér med rekrutteringschef Karina Boldsen.

3. december 2008: Hvilket menneskesyn hersker der på arbejdsmarkedet i dag? Mød Steen Hildebrandt og Christina Busk, der vil diskutere etik på arbejdspladsen sammen med tilhørerne.

Mere info fås hos studenterpræst Elisa Morberg Wejse, 21 68 55 95.