Få en gratis cykel

Som studerende har du nu denne helt unikke mulighed for at få en gratis cykel stillet til rådighed.

24.09.2012 | Camilla Ransborg Kirkegaard

Studiecykel.dk er en socialøkonomisk outdoor medievirksomhed med særlig fokus på ansvarlig reklame, bæredygtighed og CSR.

Vores koncept bygger på, at sponsorer køber reklameplads på vores cykler, som herefter tildeles de studerende. Sponsorerne udvælger de studerende ud fra forskellige kriterier såsom studieretning, uddannelsessted og by. Når cyklerne har kørt på de danske veje i 4 år, donerer Studiecykel.dk cyklerne til unge i Afrika, med særligt lange afstande til skole og vand. Vi håber på denne måde, ikke kun at hjælpe den enkelte studerende til en nemmere hverdag, men samtidig at udvise et socialt ansvar overfor kloden og dens indbyggere.

Vi mangler lige nu HA/CM-studerende Aarhus, til vores gratis Deloitte studiecykler inden den 01.10.2012.

Sådan gør du

Klik ind på Studiecykel.dk og tilmeld dig – så bliver du måske den næste heldige studerende, der får en cykel stillet til fuld dispensation - døgnet rundt. Husk at udfylde alle kriterierne i vores formular så sponsorerne kan vælge netop din profil.

Følg os på Facebook

Klik ind på www.facebook.com/Studiecykel.dk og ”synes godt” om, så får du de seneste nyheder.

Studerende