Få indflydelse på dit studium

06.02.2008

- Synes du, din studieordning trænger til et serviceeftersyn?
- Føler du dig fanget i en kafkask organisation?
- Har du idéer til ting, der kunne gøres bedre her på ASB?
- Og ved du ikke, hvor du skal gå hen med dine idéer/brok?

Så kom til ASB Studenterforum.  Vi er din studenterorganisation på Handelshøjskolen, Aarhus Universitet. Vi arbejder for at sikre dine faglige interesser med hensyn til uddannelse og studiemiljø.

Vi har mulighed for at påvirke eksamensformer, opbygningen af dit studium, fagindhold - fagbeskrivelser, valgfag, specialeregler på kandidatniveau, pladsmangel, pc til eksamen samt meget, meget mere.

Vi arbejder for at udbrede kendskabet til studenterpolitik for på den måde at få større gennemslagskraft, når der skal tages beslutninger af betydning for de studerende. Derfor er det vigtigt for ASB Studenterforum at få besat alle studenterpladser i de kollegiale organer samt at sikre en høj valgdeltagelse.

Det var derfor også ASB Studenterforum, der i efteråret arrangerede valgloungen ved M3, hvor alle vi studerende fik stemt Christian Jølck ind i universitetsbestyrelsen – godt gået!

Vores arbejde tager altid udgangspunkt i de studerendes ønsker. Derfor arbejder vi for tiden med at sprede kendskabet til den nye karakterskala. Forstår du stadig ikke, hvad meningen med den nye skala er, så tjek de gule plakater på vores tavle ved M-trappen.

ASB Studenterforum er et netværk af aktive studerende på Handelshøjskolen med interesse i studenterpolitik, herunder studenterrepræsentanter fra de fire studienævn, det akademiske råd, aftagerrådet (tidligere bestyrelse for Handelshøjskolen i Århus) og Aarhus Universitets bestyrelse.

Sammen gør vi studerende en forskel! Vi har derfor brug for løbende input fra dig og dine medstuderende for at vide, hvad der kan gøres bedre. Det er altså vigtigt, at du ikke kun brokker dig til din læsegruppe. Kom til os – så vil vi se på, hvad vi kan gøre for dig.

Har du spørgsmål, kommentarer, input, ønsker du at blive medlem eller vil du bare gerne vide mere? – Så klik ind på vores hjemmeside: www.asbstudenterforum.dk