Folkeuniversitetet nu på Handelshøjskolen

12.09.2005

Hvad skal Danmark leve af?

Folkeuniversitetet er kommet til Handelshøjskolen. I løbet af efteråret afholder seks af vores forskere en række forelæsninger på Handelshøjskolen - alle med udgangspunkt i det samme spørgsmål: Hvad skal Danmark leve af i fremtiden?

Godt eksempel på populærvidenskabelig formidling

- Folkeuniversitetet er en direkte implementering af universiteternes såkaldte tredje ben - nemlig dialogen med samfundet, og det er derfor meget fint, at Handelshøjskolen også viser sig i denne sammenhæng. Disse forelæsningsrækker er jo perfekte eksempler på den formidling, som regeringen så kraftigt efterlyser, siger rektor Børge Obel.

Som studerende kan du deltage gratis

Forelæsningerne foregår alle på Handelshøjskolen, og som studerende på Handelshøjskolen kan du deltage gratis (normalpris 480 kr.).

Du kan læse mere om programmet på Folkeuniversitets hjemmeside.

For at deltage gratis, skal du kontakte Folkeuniversitetet og oplyse, at du gerne vil deltage i forelæsningsrækken "Hvad skal Danmark leve af?" (hold nummer 5535), og at du er studerende fra Handelshøjskolen:

Folkeuniversitetet i Århus
Skt. Clemens Stræde 1