Gør dit semester lettere – tag på Summer University

Hvert år vælger mange studerende at vinke farvel til ferierejser og kulørte drinks for at tilbringe sommerferien med at blive klogere og gøre det efterfølgende semester lettere. ASB Summer University er blevet en stor succes og talte sidste år hele 400 deltagere fra Danmark og resten af verden.

Mange studerende foretrækker at rejse langt væk til sydens sol i sommerferien i ly for skolebøger og eksamenspres. Og så er der dem, der vælger at tilbringe ferien i undervisningslokalerne på ASB for at følge fag fra det populære Summer University. Og det er der mange gode grunde til:

- De studerende vælger primært Summer University for at undgå at forlænge deres studier eller for at lette det efterfølgende semester. Samtidig giver Summer University de studerende mulighed for at få undervisning af internationale topundervisere i et interkulturelt studiemiljø, forklarer programkoordinator Camilla Kirkegaard fra Internationalt Kontor, der er en af arrangørerne bag Summer University.

Antallet af deltagere på Summer University er støt stigende. Sidste sommer tilmeldte i alt 400 studerende sig, hvilket er det højeste antal, siden det blev lanceret første gang i 2006.

Undervisere i topklasse

Den stigende efterspørgsel på Summer University smitter også af på undervisningen, der leveres af topundervisere fra hele verden. I 2006 var der 10 undervisere tilknyttet Summer University, men det tal er nu vokset til 30, og der er rift om pladserne. ASB har i år modtaget 150

ansøgninger fra undervisere fra hele verden til de i alt 30 underviserstillinger.

- Det store antal kandidater betyder, at vi kan vælge de allerbedste undervisere til de studerende, forklarer Camilla Kirkegaard.

Summer University er et tilbud til både danske og udenlandske studerende, der ønsker undervisning på højt niveau og mulighed for at få et globalt netværk. De fleste deltagere er danske studerende, men der er også studerende fra USA, Canada, Japan, De Baltiske Lande og resten af Nordeuropa.

Dette års Summer University løber fra 6. juli til 28. august 2009. Du kan læse meget mere om fagene, og hvordan du tilmelder dig på www.asb.dk/summeruniversity.

Tilmeldingsfristen er den 15. marts 2009.

Fakta:

- I 2009 tilbyder ASB Summer University i alt 30 forskellige fag. Undervisningsperioden er delt op i to, hvor de studerende kan følge ét fag

Oops, an error occurred! Code: 20230330015917d93afdb4