Studerende

HA-etik er på vej til efteråret

Nye toningsfag i etik og ledelse vil blive tilbudt de studerende på bacheloruddannelsen i almen erhvervsøkonomi til efteråret 2011.

Erhvervsøkonomi i kombination med etik og ledelse vil give de studerende mulighed for at beskæftige sig med ledelses- og organisationsteori i et humanistisk perspektiv. Der er således tale om et supplement til den samfundsvidenskabelige tilgang, der hovedsagligt præger det erhvervsøkonomiske fagom­råde.

 

- Uddannnelsen vil give de studerende kompetencer i at analysere organisatoriske problematikker inden for etik og ledelse. Samtidig vil de få erfaring med praktiske redskaber og teorier til at igangsætte forandrings- og innovationsprocesser, fortæller Anne Marie Olesen, underviser på HA-etik, Institut for Filosofi og Idehistorie.

 

Samarbejde på tværs af fakulteterne
Toningsfagene tilbydes som led i en struktureret udvidelse inden for HA-valgfag og er en naturlig forlængelse af det strategiske tema ’bæredygtig vækst via innovation’. Samtidig er den nye uddannelse et eksempel på evnen til at samarbejde på tværs af fakulteterne.

 

Fagene udbydes til alle studerende, der læser almen erhvervsøkonomi, og som er på andet semester af deres uddannelse. Der er endnu ikke tilmeldt nogle studerende til uddannelsen, da de sidste detaljer er ved at komme på plads, og de studerende først får adgang til tilmelding i foråret.

 

> Læs mere om HA-etik

 

For yderligere information


Peder Østergaard
Prodekan for undervisning
Aarhus School of Business and Social Sciences, Aarhus Universitet
Mail: ps@asb.dk
Tel.: 89486644
Web: http://pure.au.dk/portal/da/ps@asb.dk

 

Anne Marie Olesen
Afdeling for Filosofi
Institut for Filosofi og Idehistorie
Aarhus School of Business and Social Sciences, Aarhus Universitet
Mail: filamo@hum.au.dk
Tel.: 89422145
Web: http://pure.au.dk/portal/da/filamo@hum.au.dk

Oops, an error occurred! Code: 2021120802430562cc0e31