Handelshøjskolen med på fire uddannelsesmesser

22.01.2008

De aktuelle uddannelsesmesser i fire danske byer skal give kommende studerende råd og vejledning i deres valg af uddannelse. Handelshøjskolen, Aarhus Universitet deltager for første gang i alle fire messer.

I dag slås dørene op for den første af i alt fire uddannelsesmesser for kommende studerende rundt omkring i landet. Dette års uddannelsesmesser – Uddannelse Uden Grænser -  foregår i Herning, Aalborg, København og Odense. Handelshøjskolen, Aarhus Universitet, der tidligere kun har deltaget i messerne i Herning og Aalborg, stiller i år op med et hold af faglige studievejledere på alle fire messer.

På messerne står studievejlederne klar til at give kommende studerende og andre nysgerrige et indblik i livet på en videregående uddannelse. Studievejlederne har deres egen stand, hvor interesserede helt uformelt og uforpligtende kan komme forbi og få råd og vejledning om alt fra uddannelsesmuligheder, adgangsbetingelser, studiernes opbygning til studiemiljøet på Handelshøjskolen. Studievejlederne vejleder om uddannelser inden for både Sprog og erhvervskommunikation og Erhvervsøkonomi. I Herning holder Handelshøjskolen i samarbejde med Studievalg Midt- og Vestjylland desuden oplæg med tidligere studerende, der fortæller om jobmulighederne efter studierne.

Uddannelsesmesserne foregår følgende dage:
Herning d. 17.-19. januar 2008
Aalborg d. 24.-26. januar 2008
København 31. januar-2. februar 2008
Odense 7.-9. februar 2008

Læs evt. mere på www.uug.dk

Yderligere information:
Kommunikationsmedarbejder