Hele 2 vindere fra ASB i årets PwChallenge

19.05.2010 | caki

PricewaterhouseCoopers kunne for 3 år i træk byde velkommen til case-konkurrencen PwChallenge, og selvom der tidligere har været ASBere på vinderholdet, kom ASB helt til tops i år med 2 kandidater ud af 4 på det vindende team.

PwChallenge adskiller sig fra andre case-konkurrencer ved at være mere realistisk i sit forsøg på at skildre en arbejdsproces i et revisions- og konsulenthus. En glad ASB vinder, Heidi Rolskov Stud.merc.aud., beskriver, 'Dagen var vildt spændende, og casen meget virkelighedstro. E-mails der tikkede ind og en stram deadline - vi blev presset til det yderste.'

Men hvad er det, der gør, at det netop er kandidater fra ASB, der ligger så højt i feltet? Vi spurgte Martin Skyum Funch, HC Consultant hos PwC om, der er nogen særlige kendetegn:

'Nu er ASB jo qua sin størrelse godt repræsenteret ved PwChallenge, men med det sagt så er det jo generelt et superhøjt niveau kandidaterne her fra lægger for dagen. Case-konkurrencen lægger vægt på, at man i teams på tværs af faglighed formår at navigere i et informationsbillede, der ikke er komplet. Man skal altså udover at kunne organisere sit team også selvstændigt kunne tage teten og opsøge den information, som er nødvendig for at levere et godt resultat. Det er måske netop denne blanding af, at kunne arbejde selvstændigt i dybden med sine egne kompetencer, og at kunne supplere og være med til at organisere sit team i bredden ift. processen, der er styrken ved studerende fra ASB,' siger Martin Funch.

PwChallenge dagen var dog ikke ren faglighed og traditionen tro kunne deltagerne efter en hård dag slappe af med gourmet-middag og networking på en hemmelig location i København. Vi lader ASBs anden vinder Morten Thomsen, Stud.merc.fir., få det sidste ord: 'Det blev lidt en sen aften, hvilket dog kun var med til at gøre det hele til en super oplevelse...'


Vinderne af PwChallenge 2010 - fra venstre ses Morten Thomsen Stud.merc.fir. fra ASB, Christian Baarsøe Pedersen Stud.polit fra KU, Heidi Rolskov Stud.merc.aud. fra ASB og Lukas Kristensen Stud.merc.jur fra CBS. Præmien var PwC kompetencekurser til en samlet værdi på over 30.000 kr.

Studerende