Husk tilmelding til valgfag

Hvis du skal have valgfag i efterårssemesteret 2018 skal du tilmelde dig fra 1.-5. maj 2018.

23.04.2018 | Kathrine Raagaard Nielsen

Det er tid til at vælge valgfag til efterårssemesteret 2018.

Du skal i den forbindelse være opmærksom på flere ting. Læs derfor nedenstående og information om valgfag på din studieportal, inden du vælger fag på mit.au.dk (din selvbetjening).

  • Tilmeldingsperiode:  1.-5. maj 2018

Tilmelding til valgfag er bindende
Det betyder, at du ikke kan afmelde dig eller ændre i de fag, som du har tilmeldt dig efter tilmeldingsfristens udløb, med mindre du søger og får en dispensation fra studienævnet.

Tjek din studiemail
Vi håndterer løbende tilmeldingerne til valgfagene. Det er derfor vigtigt, at du tjekker din AU-mail i og efter tilmeldingsperioden, da det er her vi kontakter dig omkring ændringer i dine tilmeldinger. Såfremt et fag bliver aflyst, vil vi også kontakte dig via din AU-mail.

Spørgsmål
Hvis du har spørgsmål til ovenstående kan du kontakte: 

  • HA/BSc: Gitte Lilliendahl Nielsen (giln@au.dk)
  • Erhvervsøkonomi med tilvalg, bachelorfag:  Louise Bonne Rasmussen (lobr@au.dk
  • Erhvervsøkonomi med tilvalg, kandidatfag: Runa Kortsen (runa@au.dk)
  • Cand.merc. (Strategy, Org. & Leadership, Int. Business, Information Management, Marketing, Consumer Affairs Management, Innovation Management/Innovation Management and Business Development, Management Accounting & Control, Finance, Finance and International Business, Logistics and Supply Chain Management): Bolette Bligaard (bobl@au.dk)      
  • Cand.merc.(International Economic Consulting, Business Intelligence og Revision): Runa Kortsen (runa@au.dk)    

Hvis du har brug for vejledning om fagvalg og studieplanlægning er du velkommen til at kontakte studievejledningen for din uddannelse. Vi vil opfordre dig til at søge vejledning i god tid. Vær opmærksom på at studievejledningen er lukket fredag den 4. maj pga. kapsejladsen.

Med venlig hilsen

Aarhus BSS studieadministration

Studerende