Hvad siger deltagerne om Essam Summer School?

23.09.2004

""HD-studerende fra Jyske Bank

- Jeg forventer at få indsigt i, hvordan man gør i andre lande og samtidig skabe nogle gode netværk, fortæller Bo Lützen-Laursen, der arbejder som investeringsrådgiver hos Jyske Bank og studerer HD i Finansiering på Handelshøjskolen. Mit studie i finansiering er ret specialiseret, og jeg håber, at de her to uger kan give det lidt mere perspektiv. Indtil videre har forløbet helt klart levet op til mine forventninger. Det er nogle rigtig gode forelæsere – det er virkelig kvalitet – og det at prøve at arbejde i et internationalt miljø med folk fra andre brancher kan jeg drage direkte nytte af i mit arbejde.


""Cand.merc.-studerende i International Business

- Jeg har valgt at deltage i ESSAM for at udnytte tiden bedst muligt. Det sidste fag jeg mangler før specialet, kan jeg få merit for ved at deltage her, fortæller Lars Christian Bruns, cand.merc.-studerende i International Business på Handelshøjskolen. Det internationale miljø er meget relevant for mit studie, og jeg forventer at få nogle nyttige kontakter og gode erfaringer med herfra. Den første uge har været hård, men rigtig interessant, og der har været et godt miks mellem det faglige og det sociale.

""MBA-studerende og administrerende direktør for Oriflame i Ungarn

- Jeg blev udvalgt som en af tre ud af 400 ansøgere til et legat til ESSAM Summer School på mit universitet, oplyser Orsolya Külkey, deltidsstuderende og administrerende direktør for Oriflame Cosmetics i Budapest. Jeg sætter stor pris på at være i et internationalt miljø som dette her – det er spændende at møde mennesker fra forskellige kulturer og opleve forskellige syn på tingene. Det primære for mig er at få nogle gode netværk, mens jeg er her. Jeg synes, at arrangementet er meget velorganiseret og gennemtænkt, og selvom tiden er knap, synes jeg, at emnerne er tilpas dybtgående, og de virker til at være relevante for alle deltagerne. Derudover er maden fantastisk. Den er bedre end på mange fire- eller fem-stjernede restauranter, indskyder Orsolya Külkey.

""Cand.merc.-studerende i Markedsøkonomi

- Jeg har før rejst meget og savnede det internationale aspekt i min uddannelse. Det er spændende at få lov til at prøve tingene i praksis med virkelige cases og at teste mine samarbejdsevner med folk fra andre kulturer, fortæller Lene Lauritsen, cand.merc.-studerende fra Handelshøjskolen. Indtil videre har alt været meget positivt – hårdt, men både socialt og fagligt interessant med gode foredragsholdere.

""

MBA-studerende fra Australien

- Jeg håber på at lære mere om Europa og den danske kultur, fortæller Bavornpong Chengsudtha, MBA-studerende fra Australien. Jeg har allerede lært en masse om EU og har fået en bredere kulturel indsigt generelt.

 

MGE