Hvad skal litteratur egentlig gøre godt for?

23.09.2004

Få svar på dette og andre spørgsmål om litteratur til Bibliotekets forfatteraften den 28. september kl. 19.00.

Biblioteket på Handelshøjskolen forbindes af de fleste med tunge bøger om økonomi, sprog eller andre fagområder. Tirsdag aften den 28. september vendes fokus mod skønlitteraturen, hvor forfatteren Dorthe Nors vil give sit bud på, hvilken rolle skønlitterære bøger kan spille i vores dagligdag.

""- Litteratur er et vidt begreb. Nogle gange er det god underholdning og andre gange blot tidsfordriv. God litteratur er altid noget mere end det. Men hvad er dette mere egentlig? Og hvorfor opsøger vi det igen og igen? Det vil jeg forsøge at give mit bud på, fortæller Dorthe Nors.

Forfatteraftenen er arrangeret i samarbejde mellem Biblioteket og studenterpræst Karen Neergaard Stubkjær. Der vil være mulighed for at købe drikkevarer og snacks i forbindelse med foredraget.

For yderligere information kontakt bibliotekar Lone Jensen eller studenterpræst Karen Neergaard Stubkjær.

MGE