International pris til Bo Gregersen

23.09.2005

Studiechef Bo Gregersen blev i weekenden hædret for Handelshøjskolens internationale arbejde

Studiechef Bo Gregersen blev i weekenden hædret ved den årlige konference i European Association for International Education (EAIE). En hæder, der kom fuldstændig bag på studiechefen.

Studiechef Bo Gregersen- Jeg var faktisk ikke klar over, at jeg overhovedet var nomineret, før jeg skulle på scenen og modtage prisen. Så det blev en noget improviseret takketale, jeg skulle holde foran de 1000 gæster, fortæller Bo Gregersen om konferencen, der blev holdt i Krakow i Polen i sidste uge.

Handelshøjskolen og Bo Gregersen modtog prisen på grund af det arbejde, skolen har lagt i at internationalisere sig og dermed stå stærkere i den internationale konkurrence.

Glad og beæret studiechef

Og det var en glad studiechef, der fik overrakt et diplom som tegn på den prestigefulde hæder.

- For vores institution er det en offentlig blåstempling at blive anerkendt på denne måde. Personligt er jeg naturligvis stolt og beæret over prisen.

De årlige konferencer i EAIE er, ifølge studiechefen, uundværlige for Handelshøjskolen og dens arbejde internationalt.

- Det er simpelthen stedet, hvor man skal være repræsenteret, hvis man er noget inden for internationale uddannelser. På konferencerne hører du om alt, hvad der rører sig på uddannelsesområdet internationalt. Derudover får vi markedsført og præsenteret Handelshøjskolen internationalt, siger han.

Handelshøjskolen var i alt repræsenteret med fem medarbejdere på konferencen, som Bo Gregersen har været en fast del af i 17 år. Han har tidligere siddet seks år i bestyrelsen for EAIE.

> Læs mere om begrundelsen for prisen (pdf)

> Få mere at vide om European Association for International Education (EAIE)

TROM