Julehilsen

16.12.2010 | taniaj

Kære studerende på ASB

Julen og årsskiftet nærmer sig med hastige skridt, og det betyder, at vi om få dage kan kalde os for 'Aarhus School of Business and Social Sciences'. Dekanen for det nye hovedområde hedder Svend Hylleberg. Dette markerer den endelige fusion af Handelshøjskolen og Det Samfundsvidenskabelig Fakultet på Aarhus Universitet.

På den korte bane kommer disse ændringer ikke til at betyde noget i praksis for dig og din uddannelse. Men på lang sigt rummer den nye fremtid store og interessante perspektiver - også for dig som studerende. I løbet af et par år vil udbuddet af valgfag vokse. Der vil komme flere tværfaglige aktiviteter, og nye uddannelser vil opstå - alt sammen takket være det styrkede, faglige miljø, som fusionen vil skabe. Aarhus School of Business and Social Sciences vil blive et af Europas stærkeste og største business- og samfundsvidenskabelige områder med mere end 16.000 studerende. Så der skulle bestemt også være basis for at skabe et både dynamisk og hyggeligt studiemiljø for jer alle.

Nytåret betyder også, at Børge Obel siger farvel til livet som dekan for ASB og velkommen til tilværelsen som professor og leder af et nyt forskningscenter – Interdisciplinary Centre for Organizational Architecture – ICOA, som et AU-tværgående forskningscenter på Aarhus School of Business and Social Sciences. Læs mere om det nye forskningscenter her.

Vi ønsker jer alle en rigtig glædelig jul og et godt nytår, hvor vi glæder os til at se jer på Aarhus School of Business and Social Sciences.

Svend Hylleberg          Børge Obel
Dekan                        Dekan