Kan du innovere den danske velfærd og vinde 10.000 kr.?

15.04.2010 | sannera

Hvis du går med en idé om, hvordan den danske velfærd kan finde nye veje i et Danmark, hvor de menneskelige og økonomiske ressourcer bliver færre i fremtiden, og hvor vores offentlige system ikke kan løse alle velfærdsopgaver alene, så er Velfærdsudfordringen 2010 måske noget for dig.

Konkurrencen går ud på, at du får 1 måned til at udvikle 1 innovativ idé med udgangspunkt i en aktuel case. Casen er indtil videre hemmelig, men den afsløres ved festivalen "Iværksætter DNA 2010" d. 21. april kl. 14 i DGI-Huset, Århus, og så har du derfra 1 måned til at udvikle dit løsningsforslag.

Hvad skal du gøre?

· Brug 1 måned på at udvikle 1 god idé - og vær med i kapløbet om at vinde 10.000 (velfærds)kroner!

Du kan deltage som enkeltperson eller som en del af et team. Du/I bliver stillet en udfordring, som der skal finde en løsning på. Erfaring viser, at tværfaglighed belønner sig og oftest giver de mest nytænkende idéer, som har den innovationshøjde, der skal til, for at nå konkurrencens finale. Derfor opfordrer vi enhver til at gå sammen i teams på tværs af fagligheder.
Konkurrencebidraget skal bestå af en skriftlig besvarelse på 3-5 sider.

Caseafsløringen finder altså sted

Tid: Den 21. april 2010 kl. 14.00.

Sted: DGI-Huset Århus.

Den endelige finale er

Tid: 8. juni 2010

Sted: Studentervæksthus Århus

>> Læs mere om konkurrencen her

Konkurrencen arrangeres af Aarhus Entrepreneurship Centre, Aarhus Universitet, og er en del af det regionale udviklings-projekt "Mere Iværksætteri i Uddannelserne".

Studerende