Karrierecenterets nye rammer sikrer tættere relationer til erhvervslivet

29.03.2007

Da der den 22. marts blev holdt åbent hus i det nye Karrierecenter var der stærkt fremmøde fra både erhvervslivet, studerende og medarbejdere på ASB. Arrangementet blev således et symbol på, hvordan Karrierecenteret i fremtiden bliver det fysiske rum, hvor kontakten mellem erhvervslivet og de studerende styrkes.

Med den nye og mere centrale placering ved ASBs hovedindgang er karrierecenteret med til at forstærke skolens image, som et universitet, der er i tæt samarbejde med erhvervslivet og prioriterer de studerendes videre karrieremuligheder højt.

Derfor var der denne solrige forårsdag også stor tilslutning fra både de studerende og repræsentanter fra erhvervslivet. Dagen startede med, at Pernille Kallehave, ASB's kommunikationschef, og dekan Børge Obel på skolens og karrierecentres vegne bød velkommen til centerets partnere og de mange andre fremmødte.

Fordele for de studerende såvel som for erhvervslivet
Som repræsentant for de studerende holdt Tine Knudsen, formand for SL, en tale, hvori hun fremhævede karrierecentrets vigtige rolle for de studerende i forhold til at etablere en kontakt med erhvervslivet i forbindelse med projektskrivning, praktiksamarbejde, karriererådgivning og fremtidige jobmuligheder.

Herefter var det erhvervslivets tur til udtrykke deres forventninger til samarbejdet med det nye og større karrierecenter. Jens Mulvad fra Grundfos, en af karrierecentrets corporate partners, satte fokus på, at den tættere relation mellem ASB og erhvervslivet bliver en stor fordel for dem i forhold til rekruttering af medarbejdere. Han roste derudover de studerende fra ASB og fremhævede i denne forbindelse de tre vindere af Grundfos Challenge, der ligeledes var mødt op til åbningen.

Champagne, tapas og god stemning
Efter velkomst og taler kunne de fremmødte blandt andet nyde et glas champagne og tapas til tonerne af akustisk guitar og sang fra endnu en af skolens studerende, Henrik Rivera.

Dagen igennem blev der leveret blomster, gaver og lykønskninger om en lys fremtid. ASB Karrierecenter vil derfor gerne sige stor tak for det store fremmøde af både studerende, partnere og andre interesserede. Vi glæder os til at se både studerende og partnere i vores nye flotte omgivelser i den nærmeste fremtid.