Krydsfelt Århus06

Den 20. april 2006 fra kl. 9-17 danner sTUDENTERHUS åRHUS rammer om messen Krydsfelt Århus06. Messen har som mål at skabe øget dialog og samarbejde mellem det østjyske erhvervsliv og de studerende fra videregående uddannelser i Århus under temaet: "Job du ikke vidste du kunne få."

Krydsfelt Århus06 giver studerende mulighed for at møde en medarbejder med en lignende uddannelse, som kan fortælle sin personlige historie om en karriere i en Østjysk virksomhed. Ambitionen er at få mange forskellige uddannelser repræsenteret via medarbejdere, der bruger deres uddannelse til andet og mere end hvad de oprindeligt er uddannet til. Målet er at give studerende indblik i, at der er mange veje at følge fra livet som studerende til livet som ansat. Samtidig ønsker vi at sætte fokus på de mange muligheder vi som studerende har for at blive aktive medspillere i erhvervslivet allerede under studietiden.

For virksomhederne er messen en enestående mulighed for at profilere sin virksomhed og møde fremtidige kandidater og studerende, der ønsker studiejob, praktik- og projektsamarbejde – og som måske har en anderledes faglig profil. Samtidig er virksomhederne med til at profilere Århus som Danmarks førende studie- og erhvervsby og fremhæve Østjylland som et dynamisk og attraktivt område at gøre karriere i.

Læs mere på www.krydsfeltaarhus.dk

Oops, an error occurred! Code: 2022081919012905a134e6