Medarbejdere og studerende med i nybyggeri

19.09.2005

En gruppe af medarbejdere og studerende skal medvirke i udvidelse af Handelshøjskolen fra den indledende idéfase til håndværkerne går i gang

Et nyt skridt er taget frem mod udvidelsen af Handelshøjskolen. Der er nu blevet etableret en brugergruppe på 11 personer, der skal være med i planlægningen og udførelsen af den kommende udvidelse, der omfatter Musikkonservatoriet og det 6800m2 store nybyggeri på boldbanen bag M-bygningen.

Etablering af masterplan

Brugergruppens første opgave bliver at medvirke i udviklingen af en masterplan for Handelshøjskolen. Hér ligger fokus også på vores eksisterende faciliteter.

- For at sikre os, at Handelshøjskolen med udvidelsen kommer til at fremstå som et samlet hele, vil denne såkaldte masterplan omfatte en samlet vision for hele campus. Brugergruppen vil derfor også se på udnyttelsen af vores eksisterende bygninger og inddrage dem i visionen, forklarer universitetsdirektør Jan Halle.

Brugergruppens bud på en masterplan vil fungere som inspiration for Kuben Byggeplandata, der er valgt som bygherrerådgiver.

Byggeprogram for nybyggeri

Den efterfølgende fase i byggeriet bliver at lave et konkret byggeprogram, hvor brugergruppen sammen med Kuben Byggeplandata, skal udarbejde et oplæg til det udbudsmateriale, der skal sendes ud i forbindelse med valg af totalrådgiver (arkitekt og ingeniør) og senere håndværkere.

- Byggeprogrammet kommer til at omfatte konkrete detaljer som tidsplan, økonomi, æstetik, beliggenhed og arealudnyttelse, oplyser teknisk chef Eigil Jensen og tilføjer, at brugergruppen vil blive inddraget i byggeriet indtil håndværkerne går i gang.

Brugergruppen

• En repræsentant for Institut for Marketing og Statistik, Institut for Ledelse og Nationaløkonomisk Institut.

• En repræsentant for Institut for Sprog og Erhvervskommunikation, Institut for Regnskab, Finansiering og Logistik samt Juridisk Institut.

• Studiechef Bo Gregersen

• Steen Weisner (næstformand i Hovedsamarbejdsudvalget)

• Thomas Ommen (Studenterlauget)

• Svend Søborg

• En studenterrepræsentant

• En repræsentant for sikkerhedsudvalget: Margrethe Pedersen, Institut for Sprog og Erhvervskommunikation

• En repræsentant for strategigruppen: kommunikationschef Pernille Kallehave

• Teknisk chef Eigil Jensen

• Universitetsdirektør Jan Halle (formand)

Første møde i brugergruppen er den 20. september.

MGE