Ny erhvervskandidatuddannelse i Revision/cand.merc.aud.

Aarhus Universitet udbyder nu cand.merc.aud.-uddannelsen som en erhvervskandidatuddannelse.

06.02.2018 | Kathrine Raagaard Nielsen

Der er samme faglige indhold som den toårige kandidatuddannelse, men erhvervskandidaten er tilrettelagt som et fireårigt deltidsforløb, hvor man arbejder ved siden af studierne.

For at påbegynde en erhvervskandidat, skal du:

• Leve op til de faglige adgangskrav. Det er de samme krav, der gælder for den almindelige toårige kandidatuddannelse.
  • Være ansat i en virksomhed på baggrund af din bacheloruddannelse mindst 25 timer ugentligt i gennemsnit eller være iværksætter. Beskæftigelsesbetingelsen er ikke kun er et adgangskrav, men en løbende betingelse som skal overholdes under hele studietiden. Hvis ansættelsesforholdet bortfalder, vil man blive overflyttet til den toårige kandidatuddannelse, og hvis beskæftigelsen skifter karakter skal man genansøge for at bevare sin plads på erhvervskandidatuddannelsen.

Uddannelsen er ikke SU-berettiget.

Ansøgningsfristen er 1. marts 2018. Hvis du, som nuværende studerende, gerne vil skifte til erhvervskandidatuddannelsen, skal du ansøge på ny per 1. marts 2018.

Læs mere og ansøg her: http://kandidat.au.dk/revision/

Aarhus BSS Studier

Studerende