Nye borde og stole i S-bygningen fredag

Flere studerende har bemærket, at mange studiepladser i S-bygningens nedre multirum har været væk den forløbne uge. Borde og stole er fanget i en defekt hæve-sænke-scene og kan derfor ikke opstilles. Nye borde og stole vil blive sat op, så der fredag kommer flere studiepladser.

12.03.2015 | Andreas G. Jensby

En defekt gearkasse i hæve-sænke-scenen i S-bygningen har bevirket, at det nedre multirum den forgangne uge har været uden borde og stole, hvilket har været til gene for de mange studerende, som dagligt benytter bygningen. Stole og borde var nemlig opbevaret i rummet inde i selve scenen, da denne gik i stykker.

Den tekniske forvaltning på BSS har nu skaffet nye borde og stole, hvilket betyder, at der fredag den 13. marts bliver flere studiepladser i øvre og nedre multirum. Derudover arbejder man på at leje yderligere borde og stole ude i byen.

Prodekan Peder Østergaard er ked af den tekniske fejl og af, at de studerende har manglet studiepladser, og understreger, at der bliver arbejdet intenst på problemet.

Studiepladser vigtigere end arrangementer
At bordene og stole har manglet, er imidlertid ikke koblet til det papirflyvningsarrangement for studerende, som blev holdt torsdag mellem kl. 16 og 18. Arrangementet skulle oprindeligt have været afholdt et andet sted, men en bookingfejl gjorde, at S-bygningen i sidste øjeblik blev taget i brug.

Dog vil Peder Østergaard sammen med den øvrige BSS-ledelse gennemgå reglerne for tilladelser igen, så man sikrer, at de sociale arrangementer ikke går ud over de studerende, som sidder og læser. For hensynet til de studerende vejer altid tungere end hensynet til sociale arrangementer, understreger han.

Aarhus BSS