Nye forsøg i ConsumerLab

ConsumerLab søger studerende til at deltage i to forskellige forsøg.

25.05.2012

Kunne du tænke dig at få en gratis frokostbillet for 20 minutters arbejde, så er dette noget for dig. Tilmeld dig på: www.timecenter.com/consumerlab/

Forsøg 1 – Chokolade-undersøgelse

Dette forsøg handler om at se nogle videoklip, spise chokolade og besvare nogle spørgsmål. Vi er primært interesseret i jeres meninger om video og chokolade, eftersom vi ønsker at bruge dem i forbindelse med senere forsøg.

Undersøgelsen varer ca. 20 minutter, og herefter modtager du en gratis frokostbillet til brug på Fuglesangs Allé. Undersøgelsen foregår på dansk, så du skal være i stand til at læse og forstå dansk.

Undersøgelsen forløber på mandage og onsdage og foregår i mødelokale R-216 på 1. sal i R-bygning, Fuglesangs Allé.

Bestil Chocolate Study, 30 min

BEMÆRK! Adressen kan ændre sig. I så fald kontakter vi dig via e-mail.

Studie 2 – Eye Tracking Studiet

Denne undersøgelse handler om valg af mad. For at deltage skal du have et normalt syn eller bruge kontaktlinser og være villig til at spise frugtyoghurt. Undersøgelsen foregår på dansk, så du skal være i stand til at læse og forstå dansk.

Undersøgelsen forløber fra mandage til og med torsdage og foregår i mødelokale R-222 i ConsumerLab på 1. sal i R-bygning, Fuglesangs Allé.

Bestil Eye Tracking Study 1, 30 min

Yderligere spørgsmål

Har du spørgsmål til ConsumerLab eller undersøgelserne, er du velkommen til at kontakte:

Stewart Palmer
Lab Manager