Nye studiepladser på vej…

… men i mellemtiden må I bære over med lidt rod og støv. Her kan du se en oversigt over ledige studiepladser på Fuglesangs Allé i øjeblikket.

01.05.2017 | Camilla Ransborg Kirkegaard

Det roder og støver på Fuglesangs Allé i øjeblikket, og det er måske svært at finde en ledig eller uforstyrret studieplads. Aarhus BSS Bygningsservice gør dog alt, hvad de kan for, at generne er så små som muligt. Heldigvis kan I se frem til en række nyindrettede studie- og specialepladser samt grupperum, når flytterokaden er overstået.

”Vi gør alt, hvad vi kan, for at flytningerne ikke går ud over antallet af studiepladser. Både ved at lede efter stadig flere kvadratmeter, men også ved at være kreative i de eksisterende studieområder, så der bliver flere stole, og pladserne bliver mere attraktive. Og vi tror, det bliver godt!” forsikrer Eigil Jensen, leder for Aarhus BSS Bygningsservice.

Hans opfordring til jer studerende er, at I bærer over med postyret lidt endnu, indtil vi henover sommeren igen er tilbage til normaldrift. I mellemtiden kan de studerende fra mandag 1. maj finde 66 nye studiepladser i Plugdown, hvor de gamle møbler inden længe vil blive udskiftet med nyt.

Studerende