Studerende

Nyt finansmedie for unge finansnørder lanceret

Nu er der kommet et nyt medie for dig, der er interesseret i finanssektoren.

Finansdebat.dk er et nyskabende webmedie hvor unge kan diskutere, debattere og dyrke finanssektoren. Et site hvor man kan udforske de nyeste finansnyheder og læse unikke debatindlæg skrevet toppolitikere og finanssektorens spidser. Samtidigt kan brugerne selv starte debatter.

Der mangler en platform i det danske mediebillede der formidler og opfordrer til debat om finans rettet mod unge, og der mangler i det hele taget seriøse medier der dyrker finanssektoren og dens vigtige rolle i samfundet. Det mener 17-årige Nicholas Weiling og 20-årige Mathias Barfoed, som derfor har taget initiativet og lavet sitet, som de håber vil samle alle de unge, der gerne vil diskutere finans på et højt fagligt plan. Initiativet er støttet af bl.a. Finansrådet, Realkreditforeningen og Nykredit.

”Vi håber, at de mange studerende, der er i målgruppen vil bruge mediet som et fagligt supplement til deres studier. Vi stræber efter at skabe et medie, der gør en klogere for hvert besøg samtidig med, at man selv kan sætte gang i debatten, hvis man vil” fortæller Weiling og Barfoed.

Du kan melde dig ind og deltage i debatten her: http://finansdebat.dk/.

Oops, an error occurred! Code: 2021120702532192abd64e