Omfattende sommerprogram på ASB

Sommeren 2006 byder på et omfattende uddannelsesprogram med tilbud til både studerende og erhvervsfolk fra Danmark og udlandet

Når midten af juni nærmer sig, er det i normalt tid til at skrue ned for blusset og tage på sommerferie. Men i sommeren 2006 bliver ASB centrum for en lang række forskellige uddannelsesaktiviteter, hvor studerende og erhvervsfolk fra både Danmark og udlandet vil deltage.

De tre sommermåneder byder på kurser inden for bl.a. finansiering, kommunikation og HR samt specialiserede forløb med fokus på international entrepreneurship og ledelse i et europæisk perspektiv. Flere af fagene varetages af undervisere fra udenlandske universiteter – bl.a. England, USA, Australien og Spanien.

- inddragelse af undervisere fra andre universiteter har flere fordele. Det den bedste måde at lave internationale forløb på, og samtidig giver det os mulighed for at tilbyde undervisning inden for fagområder, som vi normalt ikke udbyder, fortæller dekan for uddannelse Peder Østergaard.

God periode for både studerende og erhvervsliv

En anden årsag til, at man har valgt at lave et så intensivt program i sommerferien er, at det giver både studerende og erhvervsfolk mulighed for at udnytte en relativt stille tid på året.

- Det er formentlig den bedste tid for efteruddannelse for erhvervslivet. For de studerende giver det mulighed for at udnytte den lange sommerferie til at specialisere sig, komme hurtigere gennem studiet eller skabe plads til praktik- eller udlandsophold uden at skulle forlænge studietiden, siger Peder Østergaard.

De konkrete programmer

Handelshøjskolen udbyder følgende tre sommerprogrammer i 2006:

ESSAM – europæisk sommerskole for MBA-studerende fra hele verdenen
Årligt tilbagevendende sommerskole udarbejdet i samarbejde mellem ni universiteter fra hele verdenen. I år ligger fokus på ledelse i et europæisk perspektiv. Undervisningen foregår på engelsk.

IED - Sommerskole i international entrepreneurship
Fokus på internationalisering og entrepreneurship med det formål at styrke opstart og udviklingen af små virksomheder. Skolen foregår i samarbejde med Østjysk Innovation og har primært entrepreneurer og konsulenter som målgruppe. Studerende med minimum 2-3 års erhvervserfaring kan også deltage. Undervisningen foregår på engelsk.

Handelshøjskolens Summer University for kandidatstuderende
Henvender sig til kandidatstuderende fra Handelshøjskolen samt andre universiteter i både Danmark og udlandet. Omfatter en bred vifte af fag inden for bl.a. international business, HR og marketing. Undervisningen foregår på engelsk

MGE

 
Oops, an error occurred! Code: 20230321031731fd4777fc