Oversigt over konkurrencer for studerende

04.01.2007

Som studerende på Handelshøjskolen har du en række muligheder for at konkurrere med din faglige viden og samtidig supplere SUen. På StudieInfo kan du nu se en oversigt over konkurrencer og prisopgaver, som du kan deltage i.

Innovation, entrepeneurship, ledelse, finansiering, økonomi, oversættelse og kommunikation er bare nogle af de emner, som du som studerende kan konkurrere inden for. Mange virksomheder og organisationer udbyder hvert år konkurrencer, hvor du kan tilmelde dig selv, din læsegruppe eller en af dine opgaver fra studiet.

Ved at deltage i konkurrencerne kan du afprøve din viden og få kontakter til andre studerende og de virksomheder eller organisationer, der arrangerer konkurrencen. Samtidig har en stor del af konkurrencerne kontante præmier.

På StudieInfo/services kan du fremover finde en liste med beskrivelser af konkurrencer og links til deres hjemmesider. Se listen.
Listen bliver opdateret løbende, og kender du til flere konkurrencer, må du meget gerne sende informationer til juba@asb.dk.