Selvstændige talenter søges til Projekt Vækstiværksætter

09.02.2007

"Projekt Vækstiværksætter" vil i foråret udfordre både dine faglige og personlige kompetencer, så du er bedre rustet til fremtidens arbejdsmarked, hvis du har lyst til at blive entrepreneur med egen virksomhed eller forandringsagent i en eksisterende virksomhed.

Business Factory har i samarbejde med Center for Entrepreneurship og med støtte fra Den Europæiske Socialfond udviklet "Projekt Vækstiværksætter".

Projekt Vækstiværksætter har som mål at hjælpe studerende, der ønsker at udvikle deres selvstændighed og har en god ide. Vi tilbyder studerende unikke undervisningsbetingelser i processen med at udvikle den gode ide til forretning.

På baggrund af en personlighedstest og en personlig samtale udvælges 16 studerende, der sættes sammen i 4 tværfaglige teams. Det er essentielt for succesen, at grupperne er tværfaglige. Så selvom (- og måske præcis derfor) du læser et fag, der ikke umiddelbart peger i retning af at blive iværksætter, så er det måske netop dig, der gør den store forskel.
Iværksætteri er en mental tilstand, så hvis du har drive og engagement, så er "Projekt Vækstiværksætter" lige noget for dig.

Da vi tager udgangspunkt både i den personlige udvikling og den faglige progression er det muligt at følge dette kursus samtidig med den almindelige undervisning.

Gennem hele projektperioden vil teamet få stillet en projektarbejdsplads til rådighed på Katrinebjerg, som I kan benytte, når det passer jer.

Se mere på www.businessfactory.dk eller www.au.dk/da/cfe/forside