Skitur med SL i uge 6

22.11.2005

Socialt samvær, sjov og skiløb/snowboarding er hovedingredienserne i SLs skitur 2006. Derudover har vi en masse fede arrangementer i posen, som skal gøre SL skituren '06 til noget helt specielt!

Arrangementerne omfatter: Guidet off-pistetur til La Grave (et af Europas bedste offpiste-områder), slalomkonkurrence på 3 sværhedsgrader, karnevals pisterundfart, picnic samt meget mere. OG VI VIL HA' DIG MED!!!

Turen går til Alpe D'huez i Frankrig, der kan tilbyde store oplevelser for alle niveauer. Fra brede, velpræparerede boulevardpiste for førstegangs skiløberen/snowboarderen, til Europas længste, sorte pist, La Sarenne på 18 km fra toppen af Pic Blanc 3300 meter over havet, for de garvede Dare-Devils.

For mere info om Alpe D'huez, se www.pistase.dk eller www.alpedhuez.com.

De snekolde facts:

• Afsted! Uge 6 2006

• Go'nat! Egen hvilebus

• Velkommen! 4-6 personers lejligheder

• Yihaa!!! 6 dages liftkort med mulighed for udvidelse med 1-2 dage

• WE LOVE IT!  Bussen kører direkte til lejlighedskompleksets hoveddør, linned er inkluderet, konkurrencer med fede præmier fra Salomon og Quicksilver, alle bor i samme bygning

• Teach me! Mulighed for booking af billig, dansk skiskole hjemmefra

• Carving? Mulighed for billig booking af lejeudstyr hjemmefra

PRIS: KUN 3195,- kr.

For tilmelding gå til www.pistase.dk under grupperejser og login med navn: SL-06 og kode: 31376 (klik på pilen, enter kan ikke bruges).

Vi afholder informationsmøde i M1 torsdag d. 24. november klokken 17.30, VEL MØDT!

Hvis du har spørgsmål inden, kan vi kontaktes på skitur@studenterlauget.dk.

Håndtegn og Sunshine fra

Brian "Miller" Sølvsten og Thomas "Meier" Mathiasen

FOR INFO SE: www.studenterlauget.dk under arrangementer.