Studielegater til udlandsophold fordelt

22.04.2010 | sannera

Ét gil til CBS og ét gik til ASB

Ophold på henholdsvis Otto-Friedrich Universität Bamberg, Bayern og Columbia University, New York er målet for de to studerende, der i år får tildelt Kommunikation og Sprogs studielegat på hver 25.000 kr. Cecilie Mourits-Andersen fra Copenhagen Business School og Mikkel Lindø Kristensen fra ASB er klar til de oplevelser, der venter med et semester i udlandet.

– Jeg ønsker at studere et semester i USA, da erhvervskommunikation som fagdisciplin har sin oprindelse her, og jeg finder det naturligt at studere erhvervskommunikation dér, hvor erfaringen i faget er størst, siger Cecilie Mourits-Andersen, der også ser opholdet som et skub i den rigtige retning i forhold til fremtidige karrieremål.

– Gennem fagene Developing a Moral Compass, The Evolving Industry og Positioning and Communications Strategy vil jeg målrette min uddannelse så mine karrieredrømme kommer indenfor rækkevidde.

Mikkel Lindø Kristensen bliver på kontinentet og sætter kursen mod Bayern i det Sydtyske.

– Som en del af mit BA-studie i Erhvervssprog Tysk og International Virksomhedskommunikation tager jeg mit 4. semester i Tyskland siger Mikkel Lindø Kristensen og fortsætter – Jeg bliver ofte mødt med uforstående blikke og overbærende grin, når jeg afslører mit studievalg og det er uanset køn og alder. Hvad der driver vores fordomme mod tyskerne, er en af de ting jeg gerne vil undersøge. Og da Tyskland fortsat vil være vores suverænt største handelspartner, så det er nærliggende at jeg med min studiebaggrund og interesse i tysk, tager af sted, slutter Mikkel Lindø Kristensen.

Studerende