Studiemessen 2005 - har du råd til at lade være!

14.09.2005

Den 21. og 22. september afholdes Studenterlaugets årlige Studiemesse. Messen vil igen i år blive afholdt i Aulaen på Handelshøjskolen, og i den forbindelse vil Studenterlauget gerne invitere dig til at komme og få et overblik over de muligheder og tilbud erhvervslivet tilbyder dig som studerende.

Åbningstider for Studiemessen 2005:

• Onsdag d. 21. september: 9.30 – 16.00

• Torsdag d. 22. september: 9.30 – 16.00

Messen er en oplagt mulighed både for nye som "gamle" studerende til at få et overblik over, hvad Århus og erhvervslivet har at tilbyde. Studiemessen vil yderligere give dig mulighed for at få gode tilbud, relevante studie jobs samt vejledning, som du kan drage nytte af både under og efter dit studieforløb. Hvad enten du vil spare nogle penge eller tjene lidt ekstra, er et besøg på Studiemessen det hele værd – du har simpelthen ikke råd til at lade være.

Det kan kun anbefales, at du kigger forbi Aulaen d. 21. og 22. september og oplever, hvordan Studiemessen 2005 kan gøre det lettere for dig af være studerende.