Tirsdag den 24. august

23.09.2004

På Rusugens andendag mødte russerne talstærke og relativt morgenfriske op. Denne dag stod også i de praktiske informationers tegn, og de nye studerende blev bl.a. introduceret for Studenterpræsten, HVB, IT-afdelingerne og Studenterlauget.

- Vores russere startede dagen med at høre om SL, og det vakte stor begejstring, fortæller Kasper Berner, der er instruktor for et hold nye HA jur.-studerende. I stedet for den traditionelle smøre om SL's forskellige forretningsområder, havde de lavet et helt show ud af det med trylleri og musik for at fange folks opmærksomhed – og det virkede.

Trylleshow og foredrag

Tirsdag eftermiddag bød på et varieret og noget mere seriøst program, end mandagen havde budt på. Der blev lagt blidt ud med trylleshow og levende musik, og derefter fulgte to foredrag med henholdsvis chefredaktør for Se & Hør Henrik Qvortrup og lektor Nils Villemoes fra Institut for Ledelse.

- Jeg fik indtryk af, at folk generelt syntes, at Henrik Qvortrup var lidt for meget, oplyser Kasper Berner. Han lavede lidt for meget reklame for Se & Hør, fortæller Kasper Berner. Da folk fik at vide, at der derefter kom et foredrag af en lektor fra Handelshøjskolen var de ret skeptiske – de forventede helt sikkert en kedelig og tør mand, men de ændrede hurtigt mening. Nils Villemoes tog simpelthen russerne med storm. Hans foredrag handlede om tunge emner som strategi og kompetencer, men han formåede på en helt fantastisk måde at gøre det både underholdende og spiseligt. Det var helt klart en succes.

Jazz-aften i Plug Inn

Tirsdagen sluttede af med et jazz-arrangement i Plug Inn med en hyggelig og ikke mindst rolig stemning.

- Flere af russerne gav udtryk for, at de var glade for tirsdagens aften-arrangement. Oven på mandagens festligheder havde de brug for at slappe lidt af og få mulighed for at snakke sammen uden påvirkning af høj musik og alkohol, slutter Kasper Berner.

Se billeder fra dagen på Studenterlaugets hjemmeside

MGE