To fremragende undervisere kåret til Årets Underviser 2006

31.10.2006

Formidlingsevne, engagement og nytænkning er nogle af de kriterier, Årets Underviser 2006 vælges ud fra. Bedømmelsesudvalgets vurdering faldt enstemmigt på professor Finn Frandsen, Institut for Sprog og Erhvervskommunikation og adjunkt Christian Waldstrøm, Institut for Ledelse.

En fremragende underviser er god til at motivere de studerende og perspektivere undervisningen i forhold til teorier, praksis og andre fagområder. Det har både Finn Frandsen og Christian Waldstrøm været overordentligt gode til, og de har derfor fortjent hver sin pris som Årets Underviser 2006.

Professor Finn FrandsenBrændende engagement
Valget er faldet på Finn Frandsen, fordi han har vist et brændende engagement i undervisningen og gjort en stor indsats for at udvikle nye uddannelser og fag. Han har desuden udvist en usædvanlig evne til at motivere de studerende og perspektivere, illustrere og formidle vanskeligt stof.

> Læs mere om Finn Frandsen

Adjunkt Christian WaldstrømDansk og engelsk undervisning på højt niveau
Christian Waldstrøm er valgt, fordi han allerede i en forholdsvis ung alder har vist sig som en engageret og dygtig underviser – på dansk såvel som engelsk. Han har haft fagansvar i flere fag, som er formidlet på både dansk og engelsk på niveauer lige fra Bachelor til MBA. Han er desuden god til at gå i dialog med de studerende og motivere dem til at deltage aktivt i undervisningen.

> Lære mere om Christian Waldstrøm

De to undervisere fik overrakt prisen i forbindelse med ASB's årsfest den 27. september.