Toplederfordrag med koncernchef og chefredaktør Lisbeth Knudsen fra Berlingske Media

20.10.2008 | mortenv

Lisbeth Knudsen står i spidsen for Danmarks største dagbladsvirksomhed – Berlingske Media, der samtidig er den største internationalt ejede medievirksomhed i Danmark. Hun vil tale om det at forandre en virksomhed med 260-årige danske rødder til internationalt ejerskab, om gigantiske kulturforandringsprocesser, om at turde indtage de blå oceaner og gøre op med gamle traditioner. Hun taler også om en tidsalder med enestående nye muligheder for journalistikken og for at drive en medievirksomhed, hvis man ser udfordringerne i øjnene og tør handle derefter.

Toplederforedraget er arrangeret i samarbejde mellem Handelshøjskolen og Studenterlauget, og både studerende og medarbejdere er inviteret. Deltagelse er gratis, men af hensyn til traktementet skal tilmelding ske på www.studenterlauget.dk

Ved toplederforedraget overrækker Oversætterhuset også årets sprogpris til en studerende på cand.ling.merc.-studiet.

<o:p></o:p>