Trænger ASB til et serviceeftersyn?

26.05.2009 | hevm

ASB Studenterforum og ledelsen på ASB har sammen skabt et nyt organ – Studenterpanelet. Studenterpanelet tager sig af en lang række praktiske sager, og du kan være helt sikker på, at der bliver fulgt op på dine input!

Hidtil har de studerende på ASB hovedsageligt haft indflydelse gennem de fire studienævn. Men oftere og oftere er der i studienævnene dukket ting op, som går på tværs af alle studienævnene, og ofte er sagerne strandet, da de réelt lå uden for det enkelte studienævns råderum.

For at løse den problematik har ASB Studenterforum og ledelsen på ASB skabt Studenterpanelet:

"Studenterpanelet tager sig specielt af spørgsmål, der går på tværs af studieretningerne på ASB. Det kan f.eks. være spørgsmål eller ændringsforslag vedr. eksamensplanlægning, lokaler, fællesarealer, CampusNet eller noget helt femte."

Studenterpanelet er altså et tilbud til dig, hvis der er forhold på skolen, som du finder mindre hensigtsmæssige - eller hvis du blot ikke forstår, hvorfor vi gør tingene på nogle bestemte måder. Vi modtager også meget gerne forslag, som kan bidrage til at forbedre studiemiljøet her på stedet!

I Studenterpanelet sidder repræsentanter fra ASB Studenterforum, som sammen med skolens ledelse og en række såkaldte ad hoc repræsentanter fra det administrative personale behandler de forslag, som du kommer med.

Du kontakter Studenterpanelet gennem ASB Studenterforum – enten ved at skrive på vores BROK BLOG eller ved at sende os en mail. Se mere på www.asbstudenterforum.dk

Vi glæder os til at høre fra dig!

Mvh.
Karim Frølund