Tuborg-auditoriet

23.09.2005

Auditorium M2 har fået nyt navn

Tuborgskiltet uden for auditorium M2Som led i et større sponsorat fra Tuborg Fondet har Auditorium M2 nu fået navnet Tuborg-auditoriet. Tuborg Fondet gav i juni en bevilling på 4,5 mio. kr. til et fireårigt projekt hos Center for Corporate Performance (CCP), og en del af takken var, at fondet fik mulighed for at navngive et af vores store auditorier.

- Navngivningen er en del af den pakke, vi kan tilbyde virksomheder eller andre, der ønsker at sponsorere forskning eller uddannelse på Handelshøjskolen. Den giver den sponsorerende virksomhed eksponering og mulighed for at vise, at den er involveret i udviklingen af forsknings- og uddannelsesmiljøet på Handelshøjskolen, oplyser Kristian Kindtler, ansvarlig for ekstern finansiering. Han tilføjer, at vi helt sikkert kommer til at se flere af disse skilte i fremtiden - men kun i forbindelse med sponsorering af andre aktiviteter.

Stigende ønske om partnerskaber

- Det er vores erfaring, at virksomhederne i højere grad ønsker at indgå deciderede partnerskaber og ikke blot donere penge for f.eks. at få deres navn på et auditorium. Det passer godt ind i den målsætning, vi har for, hvordan ekstern finansiering skal foregå hos os. Vi ønsker, at al sponsorering skal knytte sig direkte til bærende aktiviteter i huset, og det vil jo sige forskning, uddannelse eller dialog med det omgivende samfund, understreger Kristian Kindtler.

MGE