Tyverier på Fuglesangs Allé

Efter et par tilfælde af tyveri og forsøg på tyveri på Fuglesangs Allé opfordres alle studerende til at passe på deres ting. Politiet vil gerne tale med tre studerende, som i mandags var i kontakt med en person, som forsøgte at stjæle en PC i S-bygningen

20.03.2015 | Mette Gebauer Johannsen

I den forgangne uge har der været et par episoder på Fuglesangs Allé, hvor uvedkommende personer har lusket rundt i bygningerne på jagt efter værdier.

Personerne forsøgte gentagne gange at få adgang til kontorer, og i ét tilfælde lykkes det en af dem at stjæle pung m.m. fra en medarbejders kontor. Vedkommende forsøgte også at stjæle en studerendes PC i S-bygningen, men to medstuderende fik det afværget.

Politiet vil meget gerne i forbindelse med de tre studerende, som var i direkte kontakt med tyven i S-bygningen – se kontaktoplysninger nedenfor.

Vi holder ekstra godt øje
Hos driftspersonalet på Fuglesangs Allé er vi nu ekstra opmærksomme på uvedkommende personer, og vi holder godt øje, når vi færdes på gangene.

Vi har udvidet vores aftale med Jysk Vagt- og Hundetjeneste, så de nu også kommer rundt i dagtimerne – i stedet for kun om natten. Vi håber, at vores ekstra opmærksomhed og den øgede tilstedeværelse af vagtpersonalet vil bidrage til at skræmme disse personer væk.

Pas på jeres ting!

Vi vil gerne opfordre alle studerende til at passe på deres ting. Lad være med at forlade din pc, mobil eller pung – heller ikke selvom det kun er i kort tid.

Kontakt driftspersonalet, hvis I ser noget mistænkeligt
Hos driftspersonalet står vi altid klar til at hjælpe, og vi vil gerne kontaktes, hvis I observerer mistænkelige personer. På den måde har vi mulighed for at opsøge personerne og sende dem væk. Men hav dog in mente, at vi ikke fungerer som decideret vagtpersonale.

Kontakt

Knud Simonsen
Driftsinspektør
Mobil: 21 18 62 74
Knsi@au.dk
Driftspersonale: 87 16 41 13 

Nyt fra ledelsen