Vestas slår rekord ved virksomhedsbordet i Karrierecenteret.

19.11.2007

Siden april har de studerende en gang om ugen haft mulighed for at møde en ny virksomhed ved virksomhedsbordet i ASB Karrierecenter. Scenariet er afslappende og uformelt: fire røde lænestole og et bord med kaffe og te. Der er ikke tale om deciderede jobsamtaler, men blot et forum hvor de studerende kan få svar på spørgsmål om alt fra karrieremuligheder hos den specifikke virksomhed til et gennemtjek af deres CV. 

De studerende har taget godt imod konceptet, og tilbagemeldingen fra de virksomheder, som har haft mulighed for at møde de studerende til en uformel snak i karrierecenterets røde stole, har også generelt været positiv. Besøgstallet har svinget mellem fem til tyve studerende, men da Vestas som sidste virksomhed dette semester i torsdags tog plads ved virksomhedsbordet, sprængte de alle rekorder. Omkring 60 studerende var mødt op for at få en snak med virksomheden. Vestas var heldigvis mødt talstærkt op med fire medarbejdere, som alle havde travlt med at svare på spørgsmål fra de mange nysgerrige studerende.                                       

"En dag ved virksomhedsbordet" er en mulighed, som primært tilbydes de virksomheder, der har indgået en partnerskabsaftale med ASB Karrierecenter. Er du interesseret i at høre mere om, hvilke virksomheder der besøger virksomhedsbordet næste semester, så kontakt karrierecenteret på tlf.: 89 48 62 19.