Manualer

Med Blackboard har du som studerende langt større mulighed for at samarbejde i grupper, dele input med andre og få feedback fra underviser eller dine medstuderende. Her på siden kan du finde vejledninger for studerende til Blackboard. Vejledningerne er lavet af Aarhus BSS´ egne supportmedarbejdere, og er målrettet den funktionalitet, der hovedsageligt bruges på Aarhus BSS.

I videoen til højre kan du se en kort introduktion til Blackboard. Se desuden også hvordan du tilmelder dig et online kursus - via Blackboard, naturligvis.

Godt igang-folder

Blackboardteamet har lavet en "Kom-godt-i-gang"-folder til studerende. I folderen kan du læse om hvordan du logger ind og hvordan du finder dine kurser.

Samlet manual til Blackboard

Blackboardteamet har lavet en samlet manual til Blackboard. Manualen giver dig et overblik over de væsentligste funktioner i Blackboard.

Videovejledninger

Her på siden finder du en række relevante videovejledninger, der også henvender sig til studerende. Hvis du har spørgsmål til funktionaliteten kan du altid henvende dig til Aarhus BSS´ helpdesk. herudover vil vi henvise til de skriftlige manualer, hvor du kan finde tip og tricks og vejledninger til funktionaliteten i Blackboard.

Blackboard login

Min institution

Diskussionsforum

Blogs

Wikis