SU-kontoret

SU-kontoret på Aarhus Universitet vejleder og behandler ansøgninger om SU, Ungdomskort og kilometerpenge samt udlandsstipendium for alle studerende og kommende studerende på Aarhus Universitet.

- Husk at su.dk og minSU har åbent alle dage, døgnet rundt, året rundt. 

AKTUELLE MEDDELELSER

COVID-19 og SU

Har du spørgsmål til covid-19 og SU, kan du orientere dig i opdaterede svar på spørgsmål om SU i forbindelse med COVID-19. Kan du ikke finde svaret på siden, er du velkommen til at kontakte os. 

Handler dine spørgsmål om ungdomskort og kilometerpenge, kan du orientere dig på ungdomskort.dk

SU som udeboende?

Har du søgt om SU mens du var hjemmeboende, men meldt flytning på borger.dk, bliver det automatisk registreret i SU-systemet. Du vil modtage en ny støttemeddelelse i din e-Boks indenfor 14 dage fra flyttedatoen. Bemærk dog, at det er den adresse, du er registreret på d. 1. i måneden, der er afgørende for, hvilken SU sats du kan modtage.

Digital ansøgning om ligestilling med danske statsborgere

Som udenlandske statsborger skal du nu søge om ligestilling med danske statsborgere via en ny digital løsning. Du får adgang til ansøgningen om ligestilling ved at klikke på et link i den kvitteringsside, du får, når du har søgt SU i minSU. Hvis du allerede har søgt om SU, kan ansøgningen om ligestilling også findes under Søg SU > Application for equal status (foreign citizens).

SU til turbokurser på Navitas/Ingeniørhøjskolen 

Er du optaget på et turbokursus på Navitas/Ingeniørhøjskolen, vil udbetalingen af din SU ske cirka 14 dage efter studiestart. Det skyldes, at studiesystemet STADS og SU-systemet desværre ikke kan sammenkøres, og ansøgninger om SU derfor skal behandles manuelt. Vi beklager de gener, som dette kan medføre.