Studiestart - bachelor

Studiestart bachelor 2019

Velkommen til din nye uddannelse på

Aarhus BSS, Aarhus Universitet

Aarhus BSS,  Aarhus Universitet byder velkommen til alle nye studerende.

OBS! Studerer du Erhvervsøkonomi i Herning, skal du gå til studiestartsiden for BTECH.

For at det skal være nemt for dig at starte på Aarhus Universitet, har vi her samlet en del af de mange praktiske informationer, du har brug for. Du skal først og fremmest huske at bekræfte din studieplads - naturligvis først efter du har modtaget dit optagelsesbrev (kun for bachelorstuderende). Derudover finder du information om studiekort, selvbetjeningen, kontaktinformationer og andre nyttige ting. Du finder naturligvis også information om det sjoveste ved studiestart – Rusuge 2019.

Studiestart for HA, Economics and Business Administration,  HA(jur.), Erhvervsøkonomi med tilvalg og studerende på Top-up-uddannelserne

Undervisningen begynder den første mandag i september, men din studiestart begynder allerede i rusugen, som er fra mandag d. 26. august til og med onsdag d. 28. august 2019. Din rusuge vil bestå af en blanding af sociale og faglige arrangementer. Instruktorerne på dit fag har planlagt rusugen, og de har beskrevet det vigtigste om din studiestart i din ruspjece herunder.

Det er ikke obligatorisk at deltage i rusugen, men vi opfordrer alle til at deltage, da du udover de sociale aktiviteter modtager en masse faglig og studierelevant information i løbet af ugen.

I midten af august får du en email fra rusfolkene, der fortæller mere om studiestart og rusugen.

Find vej den første dag

Vi glæder os til at se dig mandag d. 26. august 2019 kl. 8.00 i Multirummene i S-Bygningen.
Adressen er: Fuglesangs Allé 4, 8210 Aarhus V.

Du kan finde bygningens placering og printe et kort på AU bygningskort.

Du kan også finde vej ved hjælp af AUs app. Søg efter: AU Find. 

Hold dig orienteret

Her på din studieportal kan du desuden finde information om blandt andet studieliv, studievejledning, fag, studieordninger og eksamensformer. Vi anbefaler, at du tjekker siden mindst én gang om ugen.

Når du starter på Aarhus Universitet kan du hjælpe dig selv godt i gang ved at gennemgå listen af "need-to-do" og "need-to-know," som du finder her: Tjekliste til nye studerende. Her kan du bl.a. finde information om boglistertimeplaner, it og meget andet.

Kontakt

Ruspjece for Erhvervsøkonomi